Leveranser med kranbil


Kranbil

Vi har som mål att alla ska kunna handla hos oss, och alla har inte möjlighet att kunna lossa själva, så därför erbjuder vi enbart leveranser med kranbil för att det ska bli så smdigt som möjligt för dig som kund.

Leveransvillkor

Leveranser sker mot frakttillägg enligt gällande fraktprislista och förutsätter framkomlig väg. Vid leverans över 12-15 ton skall bil med tillkopplat släp kunna komma fram till arbetsplatsen. Leveranstiden är normalt sett 3-5 arbetsdagar från lagd order om inget annat anges. Vid ändring eller avbeställning av order skall detta göras senast 24 timmar efter beställning. Ordinarie lossningstid om 45 min ingår i priset, eventuell omlastning/lossning därutöver debiteras med 1250 kr per påbörjad timme. Markstensfabriken förbehåller sig rätten att efterdebitera kostnader som uppstår i samband med leverans. Kranlyft sker med pallgaffel och det är föraren på plats som avgör om kranlyft är genomförbart med hänsyn till arbetsplatsens betingelser. Vi debiterar 450:- för outhämtade leveranser.
Avvikande leveranser kan förekomma, när exempelvis en vara är slut i lager.

Priser

Fraktpriserna är baserade på vikt och postnummer. Ange ditt postnummer i kassan efter att du lagt alla artiklar i kassan för att få rätt pris på frakten.

Pallbryt

Vid köp av vissa produkter tas det ut en kostnad på 399:- vid pallbryt, det står i kassan vilka produkter som det är pallbrytskostnad på. Vid köp av helpall tillkommer ingen kostnad för pallbryt.

Priskarta och zoner där vi levererar med kranbil

LeveranssättPostnummerPris
Frakt med kranbil10000-99999Se pris i kassan
Belysning10000-99999600:-

Alla priser som anges är inkl. moms.

Vision 40

399 kr/m2

Mått  400*400*40 mm
Antal per pall  54st
Vikt 14.9 kg
St / m2  6.25 st
Färger  Platina / Varm Glimmer / Savoia
Stones per m2:
6.25
Antal m2:
0.16m2
Artikelnr: N/A Kategori:
Leverantör:
LÄS MER OM LEVERANSER